Wat maak ik?

Ik bedenk en maak videoproducties voor zowel bedrijven als omroepen. Mijn kracht ligt in de videoproducties met een ‘human interest touch’. Ik geloof dat achter iedereen een verhaal schuilt, en dat ik dat verhaal naar boven kan krijgen. Ik maak films over echte mensen. Mensen die soms niet eens weten dat zij een verhaal te vertellen hebben. Mensen die trots zijn op wie ze zijn en wat ze doen, maar zich ook kwetsbaar durven op te stellen. In het vertrouwen dat er respectvol mee wordt omgegaan.

Ik denk vanaf de conceptfase mee over hoe een verhaal het beste kan worden verteld. En wanneer een film- of videoproductie eenmaal af is laat ik hem niet zomaar bij je achter. Ik begeleid hem naar zijn publiek, want een volmaakte vertoning hoort ook bij het proces van film maken. Of het nou om web, televisie of een projectie gaat. Deze producties worden gemaakt in samenwerking met zeer betrokken regisseurs, camera- en geluidsmensen en editors.

Programma concepten bedenken

Mocht u een bepaald basisidee uitgewerkt willen zien tot een volwaardig concept dan bent u aan het goede adres. Ik kan goed leiding geven aan een creatief proces. Ook weet ik vragen van klanten om te zetten in een doelgerichte videoproductie. Als het even kan met een dosis humor.

Concepten voor bedrijven

Ook heb ik twee concepten voor bedrijven ontwikkeld:

  • Verrassende portretten van de werknemers/medewerkers van uw bedrijf in een bijzondere film
  • De Kantoorcomedy waarin aan de hand van de door u of uw medewerkers gegeven input er een komisch scenario wordt geschreven over uw bedrijf met de medewerkers als acteurs.

Voor deze twee concepten kunt u de button KANTOORCOMEDY aanklikken voor meer informatie.