Uw eigen KANTOORCOMEDY voor- en door uw eigen bedrijf of organisatie. Wilt u ook deze bijzondere en originele ervaring meemaken? Programmamaker Bart Grimbergen bedacht het concept de kantoorcomedy. Deze comedy is een combinatie van de satirische programma’s ‘The Office’ en ‘Toren C’, met u en uw collega’s als acteurs.

Met een persoonlijke comedy vertelt u uw eigen verhaal met een knipoog. Bijvoorbeeld het verhaal van de collega die afscheid neemt, jubileert, of het verhaal over een afdeling of organisatie in verandering. Ziet u het al voor zich: de directeur financiën die zijn persoonlijk assistente naspeelt of de receptioniste die de accountmanager met zijn speciale opvattingen over de bedrijfscultuur na doet?

Aan de hand van de door u of uw medewerkers gegeven input schrijf ik samen met een scenarioschrijver het scenario. De acteurs in de comedy zijn jullie zelf. Samen met een regisseur die gewend is om met amateurs te werken worden er een dag of dagdeel lang opnames gemaakt. Het levert een gezellige (werk)dag op en een onvergetelijk grappige comedy. Want wat is er leuker dan kunnen lachen met en om collega’s?

De speciale comedy-aflevering kan worden vertoond tijdens een speciale middag of avond in het bedrijf of de instelling. Bart Grimbergen maakte al een Kantoorcomedy voor een gerenommeerd communicatiebureau en een organisatie in de financiële sector.

Neem vrijblijvend contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Maak de medewerkers van uw bedrijf bijzonder!

Verrassende portretten van medewerkers van uw bedrijf in een bijzondere film .

Dit concept heeft Bart Grimbergen samen met collega Ivan Mikulic diverse malen gemaakt voor een groot bakkersbedrijf uit Noord Holland. Zij werden benaderd door een groot familiebedrijf, een industriële bakker, om een bijzondere film te maken over het bedrijf. De film moest een ode zijn aan de mensen die er werken. Uiteindelijk werden het vijf portretten van werknemers met een bijzonder levensverhaal. De portretten werden samengesteld tot één documentairefilm en aan al het personeel vertoond in een sfeervolle bioscoop. Op deze manier werden de medewerkers van het bedrijf bijzonder gemaakt.

De voorstelling werd zo enthousiast ontvangen dat de directie besloot dit tot een jaarlijks evenement te maken.